Din flyttfirma i Bromma

Swedish Moving-  Flyttfirman för dig i Bromma

Vi är en expanderande flyttfirma och finns över hela Stockholm och nu även i Bromma. Vi vet vad som krävs för att en flytt ska bli så smidig och effektiv som möjligt och har många års erfarenhet i branschen.

Våra yrkesmässiga medarbetare arbetar varsamt och flexibelt eftersom vi erbjuder många tjänster. Vi har helhetslösningar eller om man endast vill ha delar utav tjänsterna. Vi skräddarsyr efter kundens behov och önskemål för att leverera den bästa servicen för alla.

Planerar du inför en flytt – och vill ha tips och råd eller att någon hjälper er? Kontakta oss. Det spelar ingen roll om du är privatperson, kommer från ett företag eller ska flytta utomlands. Vi har vad som krävs!

Med vår flytthjälp är ni trygga

Du är inte ensam om att känna stress inför en flytt – vi möter människor dagligen med samma känslor och det är därför vi finns. Det krävs en hel del planering inför en flytt och logistiken är inte alltid enkel. Vi hjälper till för att förbättra hela upplevelsen och avlasta med de tyngsta bitarna.

Vi tar oss an alla typer av flyttuppdrag oavsett om det handlar om en stor företagsflytt eller ett litet enmansbolag. Vi har personalkapacitet, alla redskap som kan tänkas behövas och våra egna bilar.

Några fördelar vi ser med vår flytthjälp:

  • Du får tips & råd
  • Vi har obegränsat med flyttkartonger
  • Inga onödiga stop i verksamheten eller privatlivet
  • Vi ordnar transport med våra egna bilar
  • Flyttstäd
  • Monteringshjälp

Från Bromma – till flytt utomlands

Har du planer på att flytta utomlands, men vet inte hur du ska lösa logistiken? Vi på Swedish Moving erbjuder alla våra tjänster vid utomlandsflytt över hela Europa.
Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att följa dina drömmar och tackar aldrig nej till ett uppdrag.

Vi har självklart alla tillstånd som krävs vid transport inom EU och även i de andra länderna som gränsar. Givetvis är dina ägodelar alltid försäkrade tillsammans med oss under hela transporten. Kontakta oss om du vill ha tips inför din packning eller andra råd som kan vara bra inför en utomlandsflytt.

Kontakta oss

Vi är väldigt måna om att ge god service för att kunna leverera en helhet där både kund och vi som flyttfirma kan känna oss nöjda. Vi är väldigt stolta över vår goda kundkrets och ser det som ett kvitto på att vi gör någonting bra.

Står du inför en kommande flytt och inte vet vilken ände du ska börja – kontakta oss omedelbart, så hjälper vi dig vidare!

Address

Swedish Moving in Stockholm AB
Erikshällsgatan 40, 151 46 Södertälje
Telefon: 08-410 92 800
E-post: info@swedishmoving.se