Din flyttfirma i Bromma

Vi är en flyttfirma för dig i Bromma

Står du inför en flytt och vet inte vilken ände du ska börja?
Vi på Swedish Moving finns här för att göra det enkelt för dig. Vi är en professionell och komplett flyttfirma med effektiv flytthjälp.

Efter många års erfarenhet i branschen, vet vi hur mycket stress kan innebära både för privatpersoner som företag. Våra pålitliga och yrkesmässiga medarbetare vet hur allt ska struktureras för att effektivisera hela flytten, medan du sparar tid till roligare saker i det hektiska vardagslivet.

Så tveka inte på att kontakta oss om du står inför en flytt- eller ångrar att du inte tagit hjälp tidigare? Vi finns här oavsett om det gäller privatperson, företag eller utomlandsflytt. Vi har kunskap samt erfarenhet för att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt.

Vad innebär flytthjälp av Swedish Moving?

Vi hjälper alla privatpersoner samt företag i Bromma med både små och stora flyttprojekt. Det finns inget uppdrag som är för stort eller litet för oss eftersom vi har all kapacitet och kunskap.
Vi har genomfört uppdrag med hela kontorskomplex, men även flyttat det lilla enmansbohaget.

Med vår flytthjälp kan vi erbjuda alltifrån;

  • Flyttlådor
  • Packning & demontering
  • Transport
  • Uppackning
  • Montering

Vi erbjuder hela paketet, är att vi skräddarsyr våra erbjudanden till varje enskild kund utefter dina behov. Vare sig det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser vill vi att ni alltid ska känna er trygga och nöjda med oss i absolut alla led från start till mål.

Dörr till dörr- även vid flytt utomlands

Planerar du en utomlandsflytt, men inte vet hur du ska lösa all logistik och transport?

Vi flyttar ditt bohag med egna bilar över hela Europa. Vi har alla tillstånd för transporter inom EU samt ECMC-tillstånd som godkänner flytt till länder utanför EU som tillexempel Norge och Schweiz. Vi har väldigt konkurrenskraftiga priser på utlandsflytt som urskiljer oss från andra flyttfirmor. Vid en utomlandsflytt ser vi självklart till att allt går till som vanligt och från dörr till dörr.

Kontakta oss

Vi på Swedish Moving vågar påstå att vi har de bästa medarbetarna som med största varsamhet är vana vid hantering av värdefullt gods samt säkerhet.
Vi skräddarsyr ett paket utefter dina behov samt önskemål och det är du som bestämmer om du vill ha timtaxa eller fastpris, när du ber om en offert.

Har du frågor om hur en flytt går till om du anlitar oss eller nyfiken på vad det kostar?
Tveka inte på att kontakta oss via telefon eller genom e-post.

Vi finns för att svara på dina funderingar!

Address

Swedish Moving in Stockholm AB
Erikshällsgatan 40, 151 46 Södertälje
Telefon: 08-410 92 800, mobil 076-2057971
E-post: info@swedishmoving.se